MerihakaDetail-17.jpg
 
 

Kahvio

Ystävällisen henkilökunnan miehittämä kahvio on Pallohallin pääovien takana. Kun tulet Merihakaan jumpalle, suuntaa nokkasi ensin kahvioon, josta saat tarvittavat ohjeet pelipaikoille siirtymiseen. Täällä myös maksetaan kenttävaraukset, vuokrataan välineitä ja ostetaan tarvittaessa hiukopalaa. Tilavasta kahviosta on merinäköala ja voit halutessasi ottaa treenikaverin kanssa alkusuunnitteluhetken tai tulla lepuuttamaan jäseniä treenin jälkeen. Rennon tunnelman takaa mukavat sohvat.

Meillä on myös A-oikeudet!

 
 

Valmennus ja kurssit

Kaipaatko hyvää starttia uuteen harrastukseen tai haluatko kehittää itseäsi uudelle tasolle jo tutun lajin parissa? Valmennusta on tarjolla sulkapalloon ja squashiin sekä yksityisesti, että pienryhmissä. Myös seuravalmennuksia on mahdollisuus saada. Käynnissä olevista kursseista ilmoitamme ajankohtaista -sivulla. Yksityisvalmennuksista ja muita valmennuksiin liittyvää lisätietoa voit udella hallipäälliköltämme Toni Lötjöseltä: toni.lotjonen@meripeli.fi

Squashvalmennusta tarjoaa ammattivalmentaja Tomi Niinimäki: sqool@sqool.fi

Älä epäröi ottaa yhteyttä!

 
 

Tilaussauna

Mikään ei voita kunnon treenin ja lihaksia sekä mieltä pehmittävän saunan yhdistelmää. Onko sinulla joukkue tai kaveriporukka, jonka kanssa olisi hauskaa pelata kunnon pelit ja istua sen jälkeen löylyssä rentoutumassa? Meillä se onnistuu!

Tilaussaunamme lauteille mahtuu 10 henkilöä ja kabinettitiloissa viihtyy helposti jopa 30 henkilöä. Tilasta löytyy 55 tuuman TV ja kunnon musiikkivehkeet. Puitteet rentoon hauskanpitoon ovat siis kunnossa.

Hinta 60€ / tunti (minimivarausaika 3 tuntia)

Varaukset Toni Lötjönen: toni.lotjonen@meripeli.fi

 
 

Mailajännitys

Muistathan pitää huolta kehosi lisäksi myös pelivälineistäsi? Palveluihimme kuuluvat myös sulkapallo-, squash- ja tennismailojen jännitykset. Mailan jänteet vaikuttavat merkittävästi pelituntumaan ja -fiilikseen ja niiden huoltaminen on meillä helppoa. Tuo mailasi vastaanottoon ja korjattu maila on noudettavissa 5-7 päivän kuluessa.

Näin pidät pelit sujuvina - ja ehkä nostat tasoasi kaveria vastaan!

 
 

Pro Shop

Mukavaan peli- ja urheilukokemukseen vaikuttavat myös kussakin lajissa tarvittavat varusteet.

Kahviossa sijaitsevasta Pro Shopista löydät kattavan mailavalikoiman squashiin, sulkapalloon ja salibandyyn. Saat meiltä myös muut varusteet pelikengistä grippeihin ja hikinauhoihin. Myyjämme auttavat mielellään löytämään hyllystä juuri oikeat varusteet sinulle.

Tervetuloa ostoksille!